Онлайн зоомагазин Moiazona.com

Planet Pet Chicken Fillet strips - ленти пилешко месо за котки

More Views

Planet Pet Chicken Fillet strips - ленти пилешко месо за котки

Марка: Planet Pet
Артикул No: 40220
Кратко описание:

Деликатесно лакомство от чисто пилешко месо.

Разфасовка

Цена

30гр

1.99 лева

 

Подробно описание:

Тагове: